Werkvoorbereider

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers enz. te oogsten,  verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Jobomschrijving:

Als werkvoorbereider bied je ondersteuning aan onze projectmanager die verantwoordelijk is voor de coördinatie van de oplevering van onze machinelijnen en inductietrajecten.

Samen zorgen jullie ervoor dat onze volledige productie en logistieke keten zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo bekom je vanuit onze salesafdeling verkooporders die je weet te vertalen naar interne (of externe) productieorders. Je beheert de benodigde voorraad aan materialen per project. Intern bewaak je de voortgang van het project gaande van ontwikkeling, aankooop, productie, eindmontage tot het volledig klaar staat voor verzending.

Hierna plan je in samenspraak met de klant en de mogelijkheden binnen ons eigen team van installatietechnici een installatieddatum in. Je zorgt ervoor dat alle materialen, werkmiddelen, tools en mensen ter plaatse zijn.

Na de volledige oplevering rond je het dossier administratief af. Je staaft gemaakte kosten en verzorgt de nacalculatie. Je bezorgt je collega van de dienst facturatie een compleet en correct overdrachtsdossier.

Dit is een bediendefunctie met een groot administratief en organisatorisch aandeel gecombineerd met een gezonde dosis technisch inzicht.

Vereisten:

  • Je kan vlot werken met een PC en meer specifiek ben je goed in het gebruik van de algemeen gekende softwareprogramma's (Word, Excel). We werken daarnaast met een ERP-pakket, een tekenpakket en een eigen ontwikkelde software.
  • Graag je zaken op orde hebben, gestrucureerd en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die jou kenmerken.
  • We verwachten geen technische knobbel, maar technisch inzicht en interesse maken het werk interessanter en eenvoudiger.
  • Vlot communiceren in het Nederlands en het Engels is een noodzaak.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer.
  • Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten en een aangename werksfeer.
  • We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en werk.
  • Het gaat om een voltijdse binnendienstfunctie.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

paprika buffer systeem

© BogaertsGL.com | Privacy policy