Werkvoorbereider

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers enz. te oogsten,  verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Jobomschrijving:

Als werkvoorbereider maak je deel uit van een team dat er voor zorgt dat onze volledige productie en logistieke keten zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo bekom je vanuit engineering tekeningen en schema's die je moet vertalen naar een interne (of externe) productie. Je zorgt er daarbij voor dat alle benodigde goederen besteld en geproduceerd worden, denkt na over hoe, waar en door wie we de goederen laten produceren/monteren. Deze projecten volg je op tot deze verpakt zijn. Nadien bezorg je de engineeringsafdeling en verkoopsafdeling feedback over verbeterpunten en gemaakte kosten.

Een ander belangrijk deel van je takenpakket is het optimaliseren van de productie van onze producten. Daarbij denk je na over de werkmethode, de logistieke flow, inrichting van de werkomgeving, make or buy, ergonomie en veiligheid. Het helpen invoeren en uitfaseren van standaard producten wordt door jou beheerd en gecoördineerd.

Vereisten:

  • Je hebt affiniteit met techniek en logistiek. Een opleiding of ervaring in die richting is een noodzaak.
  • Je zoekt graag naar nieuwe manieren om de dingen beter te doen. Daarbij toon je initiatief, kan je zelfstandig werken, maar werk je ook graag samen met anderen om dit te realiseren. 
  • Graag organiseren, plannen, gestructureerd en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die jou kenmerken.
  • Je kan vlot werken met een PC en meer specifiek ben je goed in het gebruik van de algemeen gekende softwareprogramma's (Word, Excel). We werken daarnaast met een ERP-pakket, een tekenpakket en eigen ontwikkelde software.
  • Vlot communicerend in het Nederlands is een noodzaak. Engels, Frans en Duits spreken zijn pluspunten.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en krijgt de vrijheid en de kansen om vele verbeteringen te realiseren.
  • Samen met je collega's bouw je mee aan een efficiënte en gestructureerde productie-omgeving die zijn gelijke niet kent in de Kempen.
  • Je groeit mee in een gezond groeiende, gestrucureerde KMO die innovaties hoog in het vaandel draagt.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BogaertsGL.com | Privacy policy