Planner engineering

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Om de levertermijn te bewaken van klantspecifieke ontwerpen en de interne organisatie te verbeteren zijn we op zoek naar een gedreven planner engineering.

Je opdracht bestaat er in om de capaciteit van onze verschillende engineeringafdelingen (±20 werknemers verdeeld over mechanisch ontwerp, elektrisch ontwerp, software-ontwikkeling en documentatie) te beheren. Door een goed beheer kan je enerzijds de efficiëntie van deze diensten verhogen en anderzijds de interne en externe klant juist informeren over de voortgang van de verschillende projecten.

Je kan daarbij een inschatting maken van de mogelijkheden op korte, middellange en lange termijn. Daarover wordt je geconsulteerd door onze verkoopafdeling bij het opmaken van een offerte of door de productie bij de start van een intern verbetertraject. Je beheert de engineeringcapaciteit tot op man- en weekniveau (welke collega kan wat wanneer ontwikkelen) en volgt deze dagelijks proactief op. Je begeleidt een product door de verschillende fases van ontwikkeling (van eerste prototype tot uitfaseren van serieproduct).

Vooraleer je een dossier afsluit en verder communiceert naar de volgende diensten, voer je controle uit op de volledigheid en kijk je na of alles conform de afspraken is uitgevoerd. De technische aansturing (hoe iets moet worden ontwikkeld) behoort niet tot je takenpakket.

Je werkt ook mee aan het digitaliseren van alle vormen van informatieoverdracht (tekeningen, planning, feedback productie, kwaliteit,...) binnen de organisatie. Hiervoor zijn de eerste stappen gezet met het softwarepakket "Jira", dat volgens eigen werkwijze verder uitgebouwd kan worden.

Vereisten:

  • Organiseren doe je graag en je houdt van gestructureerd werken.
  • Omdat je een zeer technische omgeving opvolgt, moet je goede technische en conceptuele capaciteiten hebben zonder daarbij een technisch specialist te zijn.
  • Je bewaakt consequent de grenzen van wat er mogelijk is en communiceert hier duidelijk en doelgericht over met je collega's.
  • Bij voorkeur heb je reeds in een engineering, - ontwerpomgeving gewerkt.
  • Nauwgezet en ordelijk kunnen werken zijn zaken die jou typeren.
  • We zoeken een gedreven collega die doordacht te werk gaat (voorkeur bachelor-niveau).

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega's.
  • Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten en een aangename werksfeer.
  • Wij bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en werk.
  • Deze functie betreft een voltijdse binnendienstfunctie.

 planner engineering

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy