Bediende productie-ondersteuning

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Als bediende productie-ondersteuning maak je deel uit van een team dat er voor zorgt dat onze volledige productie en logistieke keten zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo bekom je vanuit onze salesafdeling dagelijks verkooporders die je moet vertalen naar interne (of externe) productie-orders zodat de collega's in de productie weten welke delen geproduceerd moeten worden.

Je zorgt er daarbij voor dat alle benodigde goederen besteld en geproduceerd worden alsook dat de collega magazijniers weten welke delen verzameld moeten worden door het aanmaken van picklijsten.

Omdat je administratief vlot bent, help je bij het aanmaken van allerhande ondersteunende documenten en etiketten. Dit is een bediendefunctie met een groot administratief aandeel gecombineerd met een gezonde dosis technisch inzicht.

Vereisten:

  • Je kan vlot werken met een PC en meer specifiek ben je goed in het gebruik van de algemeen gekende softwareprogramma's (Word, Excel). We werken daarnaast met een ERP-pakket, een tekenpakket en eigen ontwikkelde software.
  • We verwachten geen technische knobbel, maar technisch inzicht en interesse maken het werk interessanter en gemakkelijker.
  • Graag je zaken op orde hebben, gestructureerd en nauwkeurig werken zijn eigenschappen die jou kenmerken.
  • Vlot communiceren in het Nederlands is een noodzaak.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en krijgt de vrijheid en de kansen om vele verbeteringen te realiseren.
  • Samen met je collega's bouw je mee aan een efficiënte en vlot draaiende productie-omgeving.
  • Je groeit mee in een gezond groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

bediende productie ondersteuning

© BogaertsGL.com | Privacy policy