Support Engineer

 

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproductenvoor de glastuinbouw. Het productgamma omvat alle technische bedodigdheden om tomaten, paprika's, komkommers, ... te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Onze machines zijn een belangrijke component in de bedrijfsvoering van onze internationale klanten. Zij verwachten dan ook een zeer betrouwbaar product dat continu inzetbaar is. Als support engineer zorg je er mee voor dat hun machines in zeer goeede conditie blijven en in geval van storing zo snel mogelijk hersteld worden.

Telefonisch of per e-mail help je de klant met het zoeken van de fout door middel van de juiste vraagstelling. Je bent het eerste aanspreekpunt en analyseert de oorzaak van het probleem. Je verleent technisch advies of bepaalt het juiste onderdeel. Indien er meer gespecialiseerde hulp ter plaatse nodig is plan je de beschikbare servicetechnieker in en bereid je zijn werk verder voor (opzoeken geschiedenis, onderdelen bepalen, afstemmen planning,...)

Daarnaast adviseer je de parts afdeling aangaande de verkoop van wisselstukken. Aan de hand van onderdelenlijsten, foto's en technische tekeningen help je je collega's op technisch vlak om de klant het juiste onderdeel aan te bieden. Tevens ondersteun je hen in de administratieve verwerking van het orderproces.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de verwerking en administratieve afhandeling van de onderdelen die retour komen van de klant. Je coördineert de herstelling of garantie-aaanvraag. Hierbij verzamel je de nodige informatie en werk je nauw samen met de werkplaatsverantwoordelijke en/of kwaliteitsmedewerker.

In de uitvoering van jouw takenpakket kan je terugvallen op een team van support engineers, servicetechniekers, een eigen engineeringdienst en administratieve collega's van onze serviceafdeling.

Vereisten:

 • Je bent klantvriendelijk en stressbestendig.
 • Je krijgt een kick als je een klant technisch professioneel kan verder helpen.
 • Opgeven staat niet in je woordenboek en je kan onder druk rusig blijven en foutvrij werken. Het belang van de klant staat steeds voorop.
 • Een technische scholing en technische kennis geeft je een sterk voordeel in het uitoefenen van deze functie. Toch is een diploma ondergeschikt aan aantoonbare kennis/ervaring.
 • Ervaring binnen een support/after sales omgeving is een pluspunt.
 • Onze machines worden gebruikt over heel het Noordelijk halfrond dus is vlot communiceren in het Engels een absolute must; frans en Duits machtig zijn, is meer dan een pluspunt.

Aanbod:

 • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en kriijgt de vrijheid en de kansen om mee ons serviceniveau verder te verbeteren.
 • Je groeit mee in een gezond groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt.
 • Een veelzijdige, uitdagende job met doorgroeimogelijkheden.
 • Het gaat om een voltijdse binnendienstfunctie.
 • Tegenover deze verantwoordelijke functie staat een motiverende verloning

service support engineer

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© BogaertsGL.com | Privacy policy