Teamleader mechanical engineering

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Deze producten worden in onze 10.000 m²  grote productiehal volledig opgebouwd vertrekkende van basismaterialen zoals platen, kokers en assen om te komen tot een mooi en kwalitatief eindproduct. Een product doorloopt verschillende processen/afdelingen zoals plaat- en profielbewerking (CNC), lasafdeling, poedercoating, voormontage en eindmontage.
 
Als teamleader mechanical engineering stuur je een team van een 10-tal mechanisch tekenaars en ontwerpers aan. Samen met je collega's die je dagelijks adviseert, vertaal je technische specificaties tot een 3D ontwerp dat je later omzet in 2D tekeningen om er onze productie mee aan te sturen.
 
Je begeleidt een product op mechanisch vlak doorheen de verschillende fases van ontwikkeling (van eerste prototype tot het uitfaseren van een serieproduct). Je vindt het zowel een uitdaging om nieuwe ontwerpen te maken als om een serieproduct verder te optimaliseren. Vanuit je positie ben je de schakel tussen engineering en productie voor wat betreft de maakbaarheid en technische haalbaarheid van een product. Je ontvangt opdrachten met specificaties van de product owners en je rapporteert over de prestaties van de afdeling aan het management.

Vereisten:

  • Vanuit je passie voor techniek ben je in staat om de maakbaarheid van een product in te schatten en indien nodig mee naar werkbare oplossingen te kijken.
  • Bij voorkeur genoot je een bachelor of master elektromechanica.
  • Je hebt kennis en ervaring met een parametrisch CAD pakket (kennis van Solid Works en PDM is een pluspunt).
  • Bij voorkeur heb je ervaring met machine- of apparatenbouw.
  • Je beschikt over een uitgebreide kennis van productietechnieken in de metaal.
  • Nauwgezet en ordelijk willen en kunnen werken zijn zaken die jou typeren.
  • Je bent ambitieus ingesteld en voelt je klaar voor een leidinggevende functie waarbij je als coach je medewerkers motiveert en inspireert.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega's.
  • Je komt terecht in een groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt (zie YouTube).
  • We bieden je een goede verloning en dat in een collegiale, prettige werksfeer.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 electrical engineer 1electrical engineer 2

© BogaertsGL.com | Privacy policy