Mechanical engineer

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Deze producten worden in onze 10.000 m²  grote productiehal volledig opgebouwd vertrekkende van basismaterialen zoals platen, kokers en assen om te komen tot een mooi en kwalitatief eindproduct. Een product doorloopt verschillende processen/afdelingen zoals plaat- en profielbewerking (CNC), lasafdeling, poedercoating, voormontage en eindmontage.
 
Als 3D-ontwerper kom je terecht in ons engineeringteam waar je zal instaan voor het ontwerpen en uittekenen van één of meerdere van onze machines. Je vindt het zowel een uitdaging om nieuwe ontwerpen te maken als om een serieproduct verder te optimaliseren. Je vertaalt technische specificaties tot een 3D ontwerp dat je later omzet in 2D tekeningen om er onze productie mee aan te sturen.
 
Op basis van opmerkingen en ervaringen tijdens de opbouw van het prototype zorg je er voor dat je ontwerp kwalitatief op punt komt te staan. Vervolgens draag je ontwerpen over aan productie. Je ondersteunt de werkplaats indien er zaken niet duidelijk zijn bij de opbouw van de machine.

Vereisten:

  • Vanuit je passie voor techniek geef je mee vorm aan de ontwerpen die aan de basis liggen van onze producten. Je bent kritisch en zoekt mee naar een goede, werkbare oplossing.
  • Bij voorkeur heb je een bachelor of master Elektromechanica. Ook de opleiding Productontwikkeling komt in aanmerking.
  • Je hebt kennis en ervaring met een parametrisch CAD pakket (kennis van Solid Works en PDM is een pluspunt).
  • Bij voorkeur heb je ervaring met machine- of apparatenbouw.
  • Je beschikt over een uitgebreide kennis van productietechnieken in de metaal en machineonderdelen.
  • Nauwgezet en ordelijk willen en kunnen werken zijn zaken die jou typeren.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega's.
  • Je komt terecht in een groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt (zie YouTube).
  • We bieden je een goede verloning en dat in een collegiale, prettige werksfeer.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 electrical engineer 1electrical engineer 2

© BogaertsGL.com | Privacy policy