Meewerkend leidinggevende montage werkplaats

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Deze producten worden in onze 15.000m² grote productiehal volledig opgebouwd vertrekkende van basismaterialen zoals platen, kokers en assen om te komen tot een mooi en kwalitatief eindproduct. Een product doorloopt verschillende processen zoals CNC plaat- en profielbewerking, CNC draaien en frezen, lassen, poedercoaten, voormontage, eindmontage. Om deze processen verder te optimaliseren en er de kwaliteit van te beheersen zijn we op zoek naar een meewerkend leidinggevende voor een afdeling binnen de werkplaats van onze montage: rijdende voertuigen.

Als "meewerkend leidinggevende montage werkplaats" ben je een people manager, die technisch sterk is met een kritisch oog voor kwaliteit.

Je vertaalt de montageplanning naar een goede organisatie op de werkvloer. Hierbij sta je tussen je collega's om samen de gewenste doelstellingen naar kwantiteit en kwaliteit te bereiken. 

 • Montage werkplaats
 • Montage werkplaats
 • Meewerkend leidinggevende montage werkplaats

Na een grondige opleiding word je een echte productspecialist die perfect weet hoe een machine in elkaar steekt, wat de functie is van elk onderdeel en waarom precies elk onderdeel wordt gebruikt. Je biedt technische ondersteuning waar nodig. Je draagt er zorg voor dat de kritische punten goed worden gemonteerd, je begeleidt de eindcontrole en waakt over de veiligheid in de werkplaats. Daarnaast denk je mee na over manieren om kwaliteitsvol, betrouwbaar en efficiënt te werken. Je brengt technische verbeteringen aan en zoekt naar een manier om het product nog beter, sneller en gemakkelijker te monteren. 

Naast het technische luik, ben je het aanspreekpunt voor mensen in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren, motiveren, delegeren, opleiden en coachen van onze machinemonteurs. 

Vereisten:

 • Je bent technisch geschoold, ervaring in de machinebouw is een voordeel.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Oog hebben voor verbetermogelijkheden en er oplossingen voor bedenken en voorstellen zijn zaken die jou typeren.
 • Daarnaast hecht je belang aan orde en nauwkeurigheid.

Aanbod:

 • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega’s.
 • Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten en een aangename werksfeer.
 • We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en werk.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy