Werkplaatsverantwoordelijke service

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

 

Onze machines zijn een belangrijk component in de bedrijfsvoering van onze internationale klanten. Zij verwachten dan ook een zeer betrouwbaar product dat continu inzetbaar is.


Je wordt tewerkgesteld op onze service afdeling waar alle reparaties aan onze machines worden uitgevoerd. Het betreft hier zowel toestellen van klanten als tweedehands machines en onze verhuurvloot. Als werkplaatsverantwoordelijke van deze dienst stuur je de interne monteurs aan en ondersteun je hen waar nodig. Je volgt herstellingen op en waarborgt de goede kwaliteit ervan binnen de vooropgestelde termijn.
Verder ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de veiligheid en orde binnen de werkplaats.


Wanneer er gespecialiseerde hulp op locatie nodig is wordt de beschikbare externe servicetechnieker ingepland. Je bereid zijn werk voor en zorgt ervoor dat de nodige onderdelen, hulpmiddelen, … beschikbaar zijn.


Tevens ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun machine binnen brengen voor reparatie. Je regelt het transport van de in en uitgaande herstellingen. Wij verwachten van jou dat je onze engineeringsafdeling feedback geeft door terugkerende problemen te analyseren en eventuele voorstellen tot verbetering aan te reiken.


Vereisten:

  • Je bent een ervaren technieker die zijn kennis ten dienste wil stellen van zijn collega’s en indien nodig zelf graag mee de handen uit de mouwen wil steken.
  • Je beschikt over een gezond probleemoplossend vermogen.
  • Je werkt nauwkeurig met een hands-on mentaliteit.
  • Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en bruist van organisatietalent.
  • Technisch kan je, na een grondige opleiding en continue interne ondersteuning, hulp bieden op nagenoeg alle vlakken (mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch, softwarematig,…).
  • Je hebt kennis van allerhande reparaties en je hebt reeds meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke omgeving.

 Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en krijgt de vrijheid en de kansen om mee ons serviceniveau verder te verbeteren.
  • Je groeit mee in een gezond groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt.
  • Een veelzijdige, uitdagende job.
  • Tegenover deze verantwoordelijke functie staat een motiverende verloning.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy