Solidworks-PDM mechanical engineer

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Deze producten worden in onze 15.000m² grote productiehal volledig opgebouwd vertrekkende van basismaterialen zoals platen, kokers en assen om te komen tot een mooi en kwalitatief eindproduct. Een product doorloopt verschillende processen/afdelingen zoals plaat- en profielbewerking (CNC), draaien en frezen (CNC), lasafdeling, poedercoating, voormontage en eindmontage.

Om onze ontwerpdata op één centrale plek te beheren, zijn we op zoek naar een Solidworks-PDM mechanical engineer.

Je komt terecht in ons engineeringsteam waar concepten worden ontwikkeld en verder worden uitgewerkt naar een verkoopklaar-en productie gereed ontwerp.

Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren en documenteren van bestaande technische tekeningen en data. Je converteert de 2D en 3D productie-en assemblage tekeningen naar Solidworks PDM (product data management). Je verzorgt de PDM-publicaties en onderhoudt deze.

Je zorgt ervoor dat bestanden, onderdelen en tekeningen snel terug te vinden zijn. Je maakt het mogelijk om bestaande ontwerpen eenvoudig te hergebruiken en volgt ontwerpwijzigingen nauwkeurig op.

Op basis van opmerkingen en ervaringen vanuit de organisatie zorg je er voor dat de engineeringsdata kwalitatief op punt komt te staan.

Vereisten:

  • Je hebt kennis en ervaring met Solidworks en PDM of een ander 3D tekenprogramma.
  • Bij voorkeur heb je reeds gewerkt in de machine- of apparatenbouw.
  • Je heb inzicht en feeling voor techniek.
  • Je genoot een technisch opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring (in een engineeringsomgeving of een productie omgeving).
  • Nauwgezet en ordelijk willen en kunnen werken zijn zaken die jou typeren.

Aanbod:

  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer en van collega’s.
  • Je komt terecht in een groeiende, gestructureerde KMO die innovatie hoog in het vaandel draagt (Bekijk ons YouTube-kanaal!).
  • We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en werk.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy