Outside Sales Engineer België - Nederland

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Als outside sales engineer kom je terecht in ons verkoopteam waar je verantwoordelijk bent voor de verkoop van onze exclusieve tuinbouwmachines in regio België en Nederland.

Je onderhoudt bestaande klantenrelaties en knoopt nieuwe aan. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen in de glastuinbouw en vertaalt deze naar commerciële opportuniteiten.

Je werkt vanuit ons kantoor te Hoogstraten. Op basis van aanvragen bezoek je onze klanten die gevestid zijn in België en Nederland.

Met een continue focus probeer je de behoeften van de klant te identificeren als ook te analyseren. Je denkt mee op het niveau van de klant en zoekt naar de best mogelijke oplossing om zo 100% klantentevredenheid te bereiken. Je zorgt ervoor dat de klant alle nodige informatie snel en correct ontvangt. Bij ontvangst van een offerte of order, kan je op een correcte en volledige manier de wensen van de klant intern communiceren.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het uitstippelen van de sales strategie. Je streeft samen met je collega’s naar het behalen van de vooropgestelde verkoopsdoelstellingen en denkt mee na over actieplannen.

Verder ben je een belangrijk uithangbord voor de firma, je neemt deel aan nationale en internationale beurzen en klantenevenementen.

Vereisten:

  • Je hebt reeds een relevante ervaring opgebouwd bij voorkeur in een technische en/of AGF sector.
  • Je bent een geboren verkoper. Je werkt proactief en resultaatgericht, hebt inlevingsvermogen en overuitgingskracht.
  • Enige technische affiniteit of technische interesse is noodzakelijk.
  • Je beschikt over een bachelor werk-en denkniveau.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, kennis van bijkomende talen is een meerwaarde.
  • Als outside sales engineer communiceer je zowel mondeling als schriftelijk op een duidelijke, beleefde en doelgerichte manier. Je voert een open communicatie met zowel collega's als externen.
  • Na een doorgedreven opleiding, kan je zelfstandig werken.

Aanbod:

  • Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten.
  • We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en resultaten en dat in een aangename werksfeer.
  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy