Servicetechnieker binnendienst

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Je wordt tewerkgesteld op onze service afdeling waar alle reparaties aan onze machines worden uitgevoerd. Het betreft hier zowel toestellen van klanten als tweedehands machines en onze verhuurvloot.

Als technieker bepaal je in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. Je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het onderhoud aan gebruikte tuinbouwmachines in onze werkplaats te Hoogstraten. Bij het vaststellen van wederkerende problemen ben je geplaats om technische verbeterpunten aan te reiken. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de werkplaatsverantwoordelijke.

Tevens zorg je voor het onderhoud en reviseren van de huur en tweedehandsvloot van machines waarbij je de kwaliteit mee waarborgt.

Je ondersteunt onze werkplaatsverantwoordelijke en bent mede aanspreekpunt voor klanten die hun machine binnen brengen voor reparatie. Je bereidt het werk voor van je collega techniekers in the field door de nodige onderdelen en hulpmiddelen te verzamelen alsook te monteren en de bijhorende administratie te verzorgen. Samen met onze werkplaatsverantwoordelijke voer je technische tests en analyses uit op onderdelen die retour gestuurd worden.

Qii Jet TAV 342 in greenhouse

Vereisten:

 • Je kan zelfstandig werken (na de opleidingsperiode) en bent niet bang om bij afwezigheid van onze werkplaatsverantwoordelijke bepaalde taken op jou te nemen.
 • Je denkt/werkt oplossingsgericht, bent stressbestendig en beschikt over een hands-on mentaliteit.
 • Je bent sterk in het lezen van technische plannen (mechanisch en elektrisch) en hebt kennis van montagetechnieken (kunnen lassen in een pluspunt).
 • Nauwgezet en ordelijk willen en kunnen werken zijn zaken die jou typeren.
 • Onze techniekers stellen de klant voorop en zetten zich in voor het bereiken van de gewenste kwaliteit.
 • Je beschikt over relevante ervaring als technieker, toch een gemotiveerde schoolverlater met een A2 diploma in een technische richting (elektromechanica, elektriciteit of gelijkaardig) is meer dan welkom!
 • Enige kennis of affiniteit van werken met een computer is gewenst (je kan werken met de basisprogramma's van Office 365 en weet je weg te vinden in een ERP pakket).
 • Een rijbewijs BE is een plus maar geen must.

Aanbod:

 • Dit is geen saaie 9-to-5-job, maar een uitdagende job waar je enorm veel kan leren en die je de mogelijkheid geeft om jezelf te bewijzen en samen met onze engineering betrouwbare producten kan afleveren.
 • Je werkt met technisch hoogstaande producten in een propere omgeving met een aangename werksfeer.
 • Je krijgt van ons een grondige opleiding op de werkvloer.
 • We bieden je een goede verloning naar kennis en inzet.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

© BogaertsGL.com | Privacy policy