Technical Product Illustrator

Jobomschrijving:

Bogaerts Greenhouse Logistics is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Ons productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten, paprika’s, komkommers, enz. te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken.

Deze producten worden in onze 15.000m² grote productiehal volledig opgebouwd vertrekkende van basismaterialen zoals platen, kokers en assen om te komen tot een mooi en kwalitatief eindproduct. Een product doorloopt verschillende processen/afdelingen zoals plaat- en profielbewerking (CNC), draaien en frezen (CNC), lasafdeling, poedercoating, voormontage en eindmontage.

Als technical product illustrator kom je terecht op de afdeling documentatie binnen ons engineeringsteam. Op basis van tekeningen verkregen van onze 3D-ontwerpers ben je mede verantwoordelijk voor het opmaken en verzamelen van alle nodige documenten die het product kenmerken. Zo creëer je onder andere exploded views waarop het duidelijk zichtbaar is uit welke onderdelen een Bogaerts product bestaat. Daarnaast hou je onze interne wiki up-to-date. Voorts maak je renders, producthandleidingen en andere grafische uitwerkingen.

Je communiceert met onze verkoopafdeling. Op basis van opmerkingen en ervaringen van externe en interne klanten zorg je er voor dat de documentatie rondom het product kwalitatief op punt komt te staan.

Tevens beheer je alle media van onze producten, zoals bijvoorbeeld de website en brochures, waarmee je de gebruiker of klant informeert en inspireert. Je zorgt voor een professionele uitstraling van een steeds groeiend productportfolio op internationaal gebied.

Vereisten:

  • Je hebt een sterke interesse in techniek en machines.
  • Je volgde een bachelor/master opleiding productontwikkeling, grafisch ontwerp of een andere relevante studie.
  • Vanuit je passie voor techniek ben je in staat om creatieve oplossingen te bedenken en vorm te geven. Hierbij doe je beroep op je kennis van grafisch ontwerp en de creatieve programma's van Adobe CC. Kennis van fotografie en/of videografie is een plus!
  • Je hebt ervaring met een 3D CAD programma's zoals Solidworks.
  • Ervaring met renderprogramma's zoals Keyshot is een plus!
  • Bij voorkeur beschik je over kennis van productietechnieken in de metaal.
  • Je kan zowel in het Nederlands als Engels, geschreven en gesproken, vlot en effectief communiceren alsook rapporteren.

Aanbod:

  • Je komt terecht in een ambitieuze, groeiende onderneming met zeer moderne producten.
  • We bieden je een goede verloning in relatie tot je inzet en resultaten en dat in een aangename werksfeer.
  • Je krijgt van ons een degelijke opleiding op de werkvloer.

Hoe solliciteren?

Telefonisch op 03 314 18 01 of per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

technical product illustrator 1brochure qii lift

© BogaertsGL.com | Privacy policy